Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק מקדים
1 כוס קמח
1 כוס מים
1 כפית שמרים יבשים
בקערה לערבב את כל חומרים ולהשאיר בטמפרטורת חדר כ12 שעות

לבצק
1 קילו קמח לחלה פחות 1 כוס.
1.5 כפות שמרים יבשים.
3 כפות סוכר
1/2 כוס שמן
1כף מלח
1 ביצה
1 וחצי כוסות מחית דלעת לאחר בישול וקירור.
בין 1 ל2 כוסות מים.

ציפוי
1 ביצה טרופה עם 1 כף מים וחצי כפית נס קפה

קישוט
3 כפות סומסום

הכנה
לקערת המיקסר לנפות קמח ולהוסיף, שמרים, סוכר, שמן, בצק מקדים, ביצה ולערבב.
להוסיף מחית דלעת ומלח ולערבב
בהדרגה להוסיף מים בהדרגה( יתכן ולא נצטרך את הכל) לאחד לבצק מעט דביק.
להשאיר להתפחה עד להכפלת הנפח.
ליצור צורות ולהשאיר להתפחה נוספת.
למרוח את הלחמניות בחומרי הציפוי. לקשט בסומסום.
אפייה ב200 מעלות עד להזהבה.
לצנן על רשת ולטרוף…

לחמניות דלעת עם בצק מקדים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

369 מתכונים