Share with:


בשרי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

מומלץ להשתמש בסיר גריל.

קילו קמח
2 כפות שטוחות שמרים יבשים
2 כפות שטוחות סוכר.
3 כוסות מים פושרים שתיה חמה.
כף שטוחה מלח.
חצי כוס שמן.

במיקסר ללוש קמח, שמרים, מים, סוכר,
ללוש עד שהבצק מתאחד, להוסיף שמן ומלח.
ללוש עוד עד שמתקבל בצק דביק.
לכסות לשעה להתפחה.
להוריד אוויר לקרוץ לחמניות לכסות להתפיח עוד חצי שעה.

להכין מילוי:
קילו בשר בקר טחון,
במיגימיקס לטחון ביחד:
צרור פטרוזילה, 2 בצלים
2 גבעולי סלרי עם העלים, 3 שיני שום, חצי גזר,
להוסיף מלח, פלפל לבן, שודניה, קרויה, כמון
לעטוף להניח במקרר חצי שעה, ללוש להוסיף מעט שמן מעט מים, שכל העיסה ממש תהיה דביקה ומוצקה.
לאדות את הכל על מחבת לוהטת, לפורר הייטב תוך כדיי לא לייבש את הבשר רק לכמה רגעים להוציא ממנו טעמים.
לצנן, למלא כל לחמניה בכמות נדיבה, לרדד מעט, לחורר מעל כל לחמניה שיצאו אדים והיא לא תתנפח באפיה.
לחמם את הסיר גריל
להניח בתחתית, לאפות ממש כמה דקות.
איך שזה יוצא, למרוח מעל שמן זית.
אם אין סיר גריל, לאפות בחום 200 מעלות עד להשחמה.

לחם פרנה במילוי בשר_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים