Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
1 כרובית גדולה מפורקת לפרחים גדולים
600 גרם בשר בקר טחון
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית
כפית שטוחה בהרט
פלפל שחור גרוס
מלח

מרתיחים את הכרובית עם מים ומלח כמעט לריכוך, מסירים מהאש ומסננים.
מערבבים את הבשר עם הפטרוזיליה, התבלינים והשמן זית לתערובת אחידה.
ממלאים בין פרחי הכרובית בעדינות את הבשר, מעבירים לביצים מצפים בפירורי לחם ומטגנים עד להשחמה קלה.
מעבירים לתבנית אפיה ,מכניסים לתנור אופים בחום של 250 מעלות 10 דקות.

ציפוי :
3 ביצים
2 כוסות פאנקו ( פירורי לחם יפנים).

 

מגישים עם טחינה, בתיאבון!

 

כרובית קריספי במילוי בשר
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים