Share with:


פרווה

אופן הכנה

100 מחמאה רכה
4 כוסות קמח
כף שמרים
חצי כוס סוכר
חצי כף מלח
כף קצח
1 ביצה
3/4 כוס מים חמימים
ללוד הכל יחד
לשמן את הבצק
ולשים בקערה ..
לכסות בנילון
מגבת.לשעה

להכין צלוחית
1. ביצה טרופה
2.שומשום

ליצור כדורים(20גר')
לרדד כל כדור לנקניק ולסגור קצוות ולשים בתבנית על דף אפיה
כשיש תבנית שלמה של כעכים
לוקחים כל כעך
לטבול בצלוחית הביצה ואז
בצלוחית השומשום
ולהחזיר לתבנית

180 מעלות
20/30 דקות

נ.ב
ישנה אפשרות נוספת
ליצור כדורים להניח בתבנית
למרוח ביצה ולתנור
יצא כעק עגול.

כעכ בצורת בייגלה עם קצח
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

477 מתכונים