אפשר להכין כדורים או קבבים קטנים….אפשר להוסיף ירק שאוהבים !!!
חומרים לבשר:
500 גר בשר בקר טחון.
חופן בטרוזיליה
1 בצל קצוץ דק
שום (לפי הטעם)
מלח
פלפל שחור
*** להוסיף תבלינים לפי טעמכם.
חומרים לרוטב:
1 בצל
1 כף שום
רסק עגבניות
תפו"א קוביות
1 קופסה פטריות
מלח
פלפל שחור
פפריקה
שמן
**להוסיף לרוטב תבלינים ששמים בכדורים .
אופן ההכנת הכופתאות:
לקצוץ את הפטרוזיליה הבצל השום, והתבלינים…
להוסיף לבשר ..לערבב היטב (כמו לישה)
לשמור במקרר עד לשימוש.
הכנת הרוטב:
בסיר סוטאז'…לשים מעט שמן..להוסיף את הבצל והשום לטגן קלות להוסיף מים כחצי סיר…
להוסיף את שאר החומרים (ללא הפטריות)…לאחר הרתיחה להנמיך ולבשל כחצי שעה.
הכנת הכופתאות:
לעצב כדורים או קבבים (ראה תמונה)…לחמם שמן במחבת, לטגן קלות את הכופתאות …בסיום…להוסים אותם לסיר הרוטב …לפסר מעל פטריות ..לבשל כ-45 דקות על אש נמוכה.
בהצלחה!!🍲🧆