Share with:


פרווה בשרי

אופן הכנה

לטגן 3 בצלים גדולים בשמן עד שמזהיב
להוסיף
כוס שזיפים מיובשים,
חצי כוס צימוקים לבנים,
חצי כוס משמשים
חצי כוס תאנים יבשות -לחצות אותם או להחליף תמרים בתאנים חצי כפית ג'ינג'ר טרי (יש גם קפוא בקוביות)
חצי כפית אגוז מוסקט
כפית קינמון,
מעט ציפורן
מעט מלח,
2 כפות סוכר
1 כוס יין מתוק

לבשל עד שהנוזל מסתיים ונהיה כמו ריבה במקביל לטגן שקדים קלופים ולפזר מעל הטנזיה אפשר לבשל ביחד עם בשר ראש או צלעות
את השקדים אוסיף לפני ההגשה שלא יהיו רטובים

טנזיה_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים