Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

קילו חצילים קטנטנים
1 פילפל אדום
חבילה של כוסברה
10 שיני שום
2 כוסות מי בישול של החצילים
1 כוס חומץ
2 כפיות מלח

ההכנה
שוטפים ..היטב את החצילים
מוציאים.. את העוקץ
וחותכים בסכין
את החציליםלאורך לא עד הסוף
על הגז שמים.. סיר מים
מגיעים ..לרתיחה ומכניסים את החצילים ל10 דקות
מוציאים את החצילים למסננת
שהמים יתנקזו מהחצילים
קוצצים את הכוסברה שום והפלפל
מער בים יחד
מכניסים בכל חציל בחתך מהתערובת הקצוצה
ושמים בצינצנת
מוסיפים….
2 כוסות מהמים שהורתחו
ושהחצילים היו בהם.
כוס חומץ
2 כפיות מלח
סוגרים במיכסה
ומניחים בצד על השיש
ל3 ימים שיהיו מוכנים לאכילה
לאחר מכן ניתן לשים במקרר

חצילים מוחמצים_יפה וקס-ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

586 מתכונים