מצרכים הדרושים
1 בצל חתוך לפלחים
1/2 פלפל גמבה חתוך לקוביות קטנות
1 חבילת פטריות טריות חתוך לחצי
2 תפו"א בנוניות חתוך לעיגולים
1 בטטה חתוכה לחצי עיגולים
2 כפות רוטב צ'ילי
2 כפות רוטב טריאקי
1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1)מטגנים בשמן עמוק את הפטריות, תפו"א, ובטטה ו שמים על נייר סופג
2) במחבת מטגנים עם מעט שמן את הבצל והגמבה יחד עד להזהבה
3) מכניסים את את כל המטוגנים ושופכים את הרוטבים ולעוד 2 דק
על הגז שמים צלחת מפזרים פטרוזיליה יבשה ומגישים