Share with:


בשרי

אופן הכנה

 חצי קילו חזה עוף חתוך ועבה או פילטים לתבל במלח ,פלפל שחור, 4 שיני שום כתושים ולהניח בצד. לטמפורה: 1 כוס קמח תופח חצי כוס קורנפלור, 1 כפית סודה לשתיה, 1 ביצה ,1 כוס משקה סודה ,מלח, פלפל שחור, לפי טעמכם האישי.לערבב היטב ולצפות את החזה עוף ולטגן בשמן (לא עמוק ) לתפוחי אדמה לחתוך לפרוסות דקות לצפות בטמפורה ולטגן באותו השמן לרוטב הפילטים בסיר רחב או במחבת לכתוש 4 שיני שום טרי להוסיף חצי כוס צ' לי רבע כוס טריאקי ושתי כפות קטשופ להכניס ולבשל כ5 דקות .ביקשתם לראות את צורת ההגשה של האורז אז בבקשה הציצו לסירטון

חזה עוף ותפוחי אדמה בטמפורה ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

801 מתכונים