Share with:


חלבי

אופן הכנה

להקציף 4 חלבונים ולהוסיף 1/2 כוס סוכר
להוריד מההקצפה ולהוסיף
כפית תמצית וניל
4 חלמונים
1/2 כוס שמן
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה.

להפריש 3/4 כוס ולערבב עם כפית קקאו
להכניס לשקית זילוף ולצייר מעל נייר אפיה משומן מעט. ציירו איך שאתם רוצים…
להכניס לתנור על 180 מעלות ל3 דקות
להוציא מהתנור ולשפוך מעל את הבלילה הלבנה ל10 דקות .
לאחר האפיה גלגלו במגבת ותניחו בצד.

להקציף
1 שמנת מתוקה
כוס חלב
ואינסטנט וניל
כשהרולדה קרה מורחים נוטלה או השחר ומעל קצפת ולגלגל.

לציפוי
100 גרם שוקולד
כפית שמן
להמיס במיקרו בפולסים קצרים ולערבב
לשפוך מעל הרולדה. ❤️

 

רולדה במילוי נוטלה וקצפת❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1190 מתכונים