Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לבצק
ל4 רולדות
4 כוסות קמח שמרים
200 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר
1 כוס חלב פושר
1/2 מנה שמנת חמוצה
3 חלמונים

מצרכים הדרושים למלית
100 גרם מטבעות שוקולד חלב
3 כפות ממרח שוקולד אגוזים

אופן ההכנה לבצק
1) בקערת המיקסר מכניסים את הקמח ובמרכז את הסוכר , שמנת , חלמונים ורק בסוף את המלח ולשים היטב בוו לישה עד לקבלת בצק אחיד ודביק

2) עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור ללילה שלם

אופן ההכנה למלית שוקולד
1)ממיסים במיקרוגל את המטבעות השוקולד ומוסיפים 3 כפות ממרח ומערבבים לאיחוד

3) מחלקים את הבצק ל 4 חלקים שווים ומרדדים את הבצק למלבן למשטח מקומח מורחים שוקולד ומגלגלים לאחר מכן חותכים את מרכז ומגלגלים אפשר לעשות כל מני צורות שונות או משונות השמיים הם הגבול

4) אופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות
כ 30 דק

אופן ההכנה לסירופ
1 כוס סוכר
1 כוס מים
מיץ של לימון 1

רולדת שמרים עם חמאה במילוי שוקולד חלב וממרח שוקולד אגוזים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים