Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגת פרג
כוס וחצי פרג
כוס סוכר(אפשר דבש)
4 ביצים.
כוס קמח.
שקית אפיה
תמצית וניל
חצי כוס שמן.
חצי כוס חלב.
להקציף ביצים עם סוכר להוסיף שאר החומרים בהדרגה .
לערבב בתנועות קיפול.
לשמן תבנית עגולה מס 26
להניח נייר אפיה.
לצקת את הבלילה לאפות בחום 180 רבע שעה
בזמן הזה בקערה להכין 4 ביצים עם חצי כוס סוכר
גבינה לבנה 500 גר
גביע שמנת חמוצה.
3 כפות קורנפלור.
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף אחיד.
בקערה נפרדת להניח שאר החומרים
לצרף את קצף הביצים ולערבב בתנועת קיפול
לצקת על העוגת פרג שנאפתה רבע שעה ולאפות יחד בחום 150
שעה

עוגת גבינה ופרג_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

61 מתכונים