Share with:


צמחוני

אופן הכנה

3 דגים

גמבה אדומה רצועות

עגבניה פרוסה

גזר פרוס

תפוח אדמה פרוס

כוסברה קצוצה

כף פפריקה מתוקה

2 שיני שום קצוצים

חצי  כפית מלח

חצי כפית כורכום

קצת כמון

במחבת עם שמן

מסדרים את הירקות מתבלים

ומוסיפים את רסק העגבניות

והשום

מוסיפים מים בגובה

מרתיחים ומבשלים כ10 דקות

מסרים את הדגים

עם כף מרטיבים אותם מהרוטב

מוסיפים את הכוסברה הקצוצה

מכסים למשך 15 דקות

דג ברוטב
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

594 מתכונים