Share with:


צמחוני

אופן הכנה

4יח דניס
4תפוייא לבשל לפני האפייה
מיץ מלימון וחצי
רבע כוס שמן זית
חצי צרור כוסברה
קמצוץ מלח
כפית פפריקה
כפית כורכום
1פפריקה מעושנת כפית
1 פלפל ירוק
פלפל אדום חריף
1גמבה חתוכה
1שומר מוסיף בטעם
10יח שרי
ראש שום
לרוטב:
לסחוט מיץ מלימון לשים במעבד להוסיף תבלנים כוסברה שמן מלח פפריקה פלפל חריף ירוק טוחנים הכל לבלילה .
דניס שוטפים מנקים עושים חרצים שמים בתבנית שמים עגבניות ,שום,גמבה ,תפוייא ,שומר ,פלפל חריף אדום .ושופכים בלילה מעל הדגים ירקות מורחים טוב את הדגים בבלילה .
מחממים תנור ל200 מעלות ואופים דג 30דק מכוסה מעל עם נייר אפייה אחר כך מורידים ואופים ללא נייר עוד 10דק עד שדג זהוב .בתאבון.

דגי דניס בתנור 💞💞💞_מתכון של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

86 מתכונים