Share with:


צמחוני חריף פרווה

אופן הכנה

4-5(תלוי בכמות הסועדים)פילטים דג מושט.
2 פלפלים חריפים חצוים לאורך
2 גזרים חתוכים .
בצל יבש חתוך לעיגולים.
6 שיני שום.
רסק עגבניות
שמן זית.
כף.פפריקה אדומה בשמן.
כף כמון.
כף תבלין לדגים
כפית מלח
עלי כוסברה.
את הפילטים להשרות בלימון ומלח
לשמן תבנית בשמן זית
להניח בצל פרוס
ושיני שום קלופיםלשוף את הדגים להניח על הבצל לסדר בינהם את הפלפלים והגזר.
בקערה נפרדת להניח 2 כות שמן זית
רסק עגבניות,מלח,כמון,פפריקה,ותבלין לדגים להוסיף כוס וחצי מים ולערבב
לצקת על הדגים
להכניס לתנור בחום 150
40 דקות אפילו פחות תלוי בסוג התנור של כל אחד.

דגים ברוטב חריף_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

43 מתכונים