Share with:


חלבי

אופן הכנה

עלי פילו
100 גרם חמאה מומסת
500 גרם גבינת ריקוטה או אורדה

אופן ההכנה:
מפשירים את עלי הפילו לפי ההוראות על האריזה
מניחים אחד מעלי הפילו על תבנית פיירקס, ומורחים בעזרת מברשת בשכבה דקה של חמאה מומסת. פורסים עליו עלה נוסף, ומברישים גם אותו בחמאה.(5 עלים מרוחים בחמאה)
מפזרים את הגבינה
ושוב מניחים 5 עלי פילו מרוחים בחמאה
מהדקים היטב
חותכים לריבועים
מחממים תנור 200 מעלות
מכניסים לתנור ואופים בערך כשעה על חום 180 מעלות
עד שמזהיב
לאחר שהבקלאווה מוכנה יש לצקת עליה את הסירופ
לסירופ:
2 כוס סוכר
2 כוסות מים
מיץ מרבע לימון

בקלאווה עם גבינה_מתכון של עדינה בטש
עדינה בטש - Adina Batashספר המתכונים של
מתכון של

עדינה בטש - Adina Batash

86 מתכונים