Share with:


בשרי

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
כף מלח
4 כפות סוכר
חצי כוס שמן
2 כפות שמרים
ו- 2 וחצי כוסות מים
לערבב הכל ביחד ,
את המים בהדרגה
לפעמים צריך קצת יותר.
התפחה שעה.
לחלק ל- 20 יחידות
לרדד כל חלק – ולמלא מעט מטבוחה ובשר טחון.
אפשר להשאיר פתוח
אפשר לסגור ולמרוח ביצה ושומשום.
הבשר – לטגן בצל גדול
להוסיף חצי קילו בשר בקר
לערבב הייטב
להוסיף – מלח. פלפל שחור.
כמון. כורכום. ומעט פפריקה.
לתת להתקרר לפני שממלאים
את הבצק.
אפיה ב-200 מעלות כ- 20 דקות

בצק חלות ממולא בבשר טחון_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

84 מתכונים