לערבב טוב טוב וללא גושים
3 כוסות קמח
2 ורבע כוסות חלב
3 ביצים תעבירו במסננת על מנת שלא יווצרו גושים
תפרישו כוס שימו כפית קקאו תערבבו טוב טוב
במחבת טפלון מרוחה בחמאה תזלפו לקישוט מהחום
חכו חצי דקה שיתייבש ותשפכו בעזרת מצקת ותטלטלו את המחבת על לגודל המחבת
חכו דקה … זה יתרומם לבד מסביב וכך תרימו ותהפכו למספר שניות .
למילוי:
1 טוב טעם , 250 גבינה 5 אחוז
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות סוכר
צימוקים ענין של טעם.
למלא לאורך הבלינצ׳ס לסגור בקצוות ולגלגל
אבקת סוכר לקישוט ופירות העונה❤️