Share with:


בשרי

אופן הכנה

להכין את הכבד כשרות ונקיון לטגן בצל אדום ובצל לבן להוסיף כף סוכר חום לקרמל את הבצל להוסיף פלפל שחור, חצי כפית כמון, חצי כפית כורכום, מלח להוסיף את הכבד שיספוג את טעם הבצל והתבלינים ולטגן

להכין בלילה לבלינצ'ס:
6 ביצים
1 וחצי כוס קמח
2 כוסות מים,
6 כפות שמן,
לערבב טוב שלא יהיו גושים ולתת לזה לנוח כרבע שעה במעט שמן (כי יש כבר בבלילה) למזוג בעזרת מצקת למחבת וכאשר מתרומם מהצדדים להפוך כשמוכן הבלינצ'ס למלא בכבד עוף ולגלגל

להכין בלילה
מ 2 ביצים, מעט מים, מלח, פלפל, מעט כמון וכפית חרדל לערבבב טוב את הבלילה ניגשים ומטגנים את הבלינצ'ס טובלים בבלילה ביצים ואחר כך בפרורי לחם ומטגנים מכל הכיוונים

להכין רוטב פטריות :
לטגן בצל להוסיף פטריות חתוכות, לטגן את הפטריות לתבל במלח, פלפל שחור,מעט כורכום כף גדושה אבקת מרק פטריות,להוסיף חצי כוס מים ולבשל את הרוטב פטריות לבלינצ'ס למרות כל השלבים שתדעו מנה עשירה טעימה ולא מביישת שווה לנסות מגישים לצד סלט ירקות כשאגיש אעלה תמונה נוספת המתכון של אופירה עם מעט שינוי בהכנת הכבד וברוטב פטריות

בלינצ'ס כבדי עוף_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים