Share with:


פרווה

אופן הכנה

המתכון
בצק בורקס מהיר, ללא כל התפחה
3 כוסות קמח, כפית מלח, חצי כוס שמן, חצי כוס מים חמים. ללוש הכל לבצק רך ונעים. לרדד ולמלא במילוי. למרוח ביצה מעל, לפזר שומשום ולתנור בחום 200 מעלות עד הזהבה.
המילוי, לטגן בצל, להוסיף שום חתוך דק, לערבב, להוסיף בשר טחון, פטריות קצוצות, פטרוזיליה.
פ. שחור, פפריקה מתוקה, מלח, פילדלפיה ומערבבים היטב, מנמיכים את החום ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים.
בהצלחה ובתאבון💖

בורקס עם בשר ופטריות 🔥_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

89 מתכונים