Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים :
חבילת דפי אורז
מצרכים לבלילת העלים :
1 כוס חלב סויה או מים
1 כפית סילאן
1 ביצה
לערבב היטב את המצרכים לבלילה ולצקת לתוך קערה שטוחה ולהניח בצד
עד להכנת המילוי .

מצרכים למילוי :
2 כפות שמן
700 גרם בשר טחון
קופסת פטריות
2 בצלים חתוכים לרצועות
תבלינים :מעט פלפל שחור.מעט מלח .פפריקה .שום גבישי .
מעט רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה :
לשים שמן ובצל בסיר שטוח ולטגן את רצועות הבצל עד להשחמה להוסיף את הפטריות ולצרוב גם אותן .
להוסיף את הבשר טחון לסיר ולטגן היטב היטב עד שהבשר מקבל צבע שחום מעט .
להוסיף תבלינים ורוטב צ'ילי מתוק ולקרר !
הרכבת הבורקס :
לקחת דף אורז לטבול אותו לכמה שניות בבלילה לשים מילוי ולגלגל בצורת אגרול
למרוח ביצה ושומשום ולאפות בחום בינוני עד הזהבה .
בתאבון אסתי זוהרץ ✨✨

מתכוןמתכון

בורקס מדפי אורז במילוי בשר טחון ופטריות_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

249 מתכונים