Share with:


בשרי

מה צריך?

* לקחת כרובית גדולה לשטוף טוב לחלק לפרחים לשים במים עם מלח רבע שעה
* שטוף לשים בסיר מים רותחים עם כרכום לשים את הכרובית להרתיח שבע דקות לסנן
חצי קילו בשר טחון בקר
תפוח אדמה מגורד
בצל מגורד
חופן כוזברה לתבל
פלפל
תבלין קציצות
מרק פרווה או מלח
כרכום
מעט שמן

* לערבב טוב לשים במקרר לתפוס טעמים

 

אופן הכנה

לקחת סיר רחב לטגן בצל טוב להוסיף חצי גמבה אדומה קצוצה גזר אחד לרצועות ארוכות עגבניה קצוצה להקפיץ טוב לטבל פפריקה פלפל מרק פרווה או מלח כרכום להקפיץ טוב להוסיף מיים לפי הצורך ברגע שמבעבע לכדרר טוב את הקציצה לשים בסיר לסדר את הכרובית יפה בסיר להוסיף שתי כפות רסק לטלטל את הסיר לבשל על אש קטנה לעטר עים כוזברה

קציצות בקר עם כרובית
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים