תראו איזה תרד ..והפתיחה של הבצק שקוף.לגמרי. 🙏🙏
מתכון :
3 כוסות קמח מנופה
כפית מלח
מים לפי ספיגה..בערך כוס ועד קצת
2 כפות חומץ
אופן הכנה :
150 גרם חמאה למריחה
לשים את הבצק למשך 8 דקות .
חותכים לשש יוצרים כדורים ..
מורחים בשמן מניחים על מגש משומן מכניסים לשקית ניילון למשך שעתיים לפחות .
פותחים כל כדור לקוטר של 20 ס"מ מורחים בחמאה כל אחד מהכדורים שפותחים ומניחים אחד על השני .על צלחת גדולה את האחרון לא מורחים אבל מניחים על האחרון .
מכניסים שוב לשקית לשעה .
לאחר מכן פותחים על השיש עם שמן הכי דק שאפשר ממלאים עם תרד וגבינה או כל דבר שאתם אוהבים ומגלגלים לנקניקיות ארוך יוצרים ספירלה .אופים 190 מעלות עד הזהבה .בהצלחה 🌹🌹