בס"ד
תודה לאל כעת מרשה לעצמי להניח את 2 רגליי על הספה ולהתענג על בוואריה
סירופ שוקולד והמון קוקוס ובוטנים גם.
המתכון
2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כוסות חלב
שקית ג´לטין
2 שמנת מתוקה
סירופ שוקולד
אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
תחילה שופכים לסיר את החלב + ג´לטין +
סוכר ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת,
ואז מניחים בצד לצינון.
בינתיים מפרידים את החלמונים והחלבונים
ומקציפים את החלבונים לקצף
נוקשה, ואת החלמונים בוחשים היטב.
את החלמונים מוסיפים לקלחת עם החלב שהתקרר
בינתיים.
מקציפים בקערה נפרדת את השמנת מתוקה ומוסיפים
אותה בתנועות קיפול לקצף החלבונים.
את תערובת החלב מוסיפים באיטיות (זרם חלש)
אל תערובת הקצף, בתנועות קיפול.
לשפוך את התערובת כולה אל
מיכלים אישיים מפלסטיק
לקרר במשך יממה ולפזר אגוזים וסירופ שוקולד לפי הטעם.
והרי לכם התוצאה, רוצים ביס?
סורי זה לכבוד המלכה, שבת הברוכה, אז תצטרכו להתאפק לפחות עד מחר….
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון ❗❗❗
לקבוצה של גלית: מתכונים מצולמים
הבלוג של גלית
שיתוף בהנאות החיים, המלצות בנושא לייף סטייל, תיירות,הורות ומתכונים