Share with:


חלבי

אופן הכנה

בואיקוס מולטי גבינות טעימים

מרכיבים לכ-26-30 בואיקוס:
3.5 כוסות קמח תופח
או 3.5 כוסות קמח לבן + 3.5 כפיות/2 כפות/1.5 שקיות אבקת אפייה מנופים ביחד
2 ביצים
250 גרם, 1 מיכל גבינה לבנה 5%
250 גרם, 1 מיכל קוטג' 9%
200 גרם, 1 מיכל שמנת חמוצה 9%
150 גרם קוביות גבינה בולגרית 5% מעודנת
250 גרם, 1 מיכל גבינת ריקוטה רכה 5%
50 גרם גבינת גרנה פדנו מגורדת
25 גרם חמאה רכה
מלח לפי הטעם

ציפוי לפני האפייה:
1 ביצה טרופה ומברשת

אביזרים:
2 תבניות תנור + נייר אפייה
תרסיס שמן זית/חמאה/קנולה

ההכנה:
1. מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.

2. בקערה גדולה מכיניסים את כל המרכיבים של הבואיקוס.
מעבדים/לשים ביד טוב עד שמתקבל בצק נעים למגע.

3. אם הבצק דביק מידי – להוסיף טיפה מעט מאוד קמח וללוש שוב.

4. בתבנית תנור מניחים נייר אפייה ומשמנים אותו עם תרסיס שמן בטעם שאוהבים.

5. עם ידיים מעט רטובות, מכינים מהבצק כדורים בגודל פינג פונג ומניחים בתבנית האפייה במרווח בין כדור לכדור, כי הבואיקוס יתפשטו וישתטחו כמו עוגיות לכן הם צריכים מרווח.

6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות למשך 25 דקות או עד להזהבה
קלה ומחמיאה.

תהנו בתאבון.

בואיקוס מולטי גבינות טעימים
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים