Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים –
600 גרם בשר צלי / או מ'ס 8- חתוך קוביות קטנות
3 כוסות אורז – להשרות במים 20 דקות
1 צרור כוסברה – קצוצה
1 צרור פטרוזיליה. – קצוצה
1 צרור שמיר – קצוץ
2 בצל גגדול – חתוך קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס
מלח
1/2 כוס שמן זית

הכנה –
בסיר רחב עמוק מחממים שמן זית מטגנים את הבצל להזהבה , מוסיפים את קוביות נבשר מטגנים 10 דקות , להוסיף 2 כוסות מים לבשל על להבה נמוכה 20 דקות.
מוסיפים חצי מכמות הירק הקצוץ ,פלפל ומלח מערבבים מבשלים 20 דקות, מפזרים את האורז בסיר מוסיפים מים שיכסו את התבשיל מבשלים 20 דקות.
מוסיפים את שאר הירק מערבבים בעזרת מזלג סוגרים עם מגבת ומעל מכסה הסיר מבשלים 20 דקות. – בזמן ההגשה פיזרתי פטרוזיליה קצוצה.

בתאבון !!!

**** ניתן להשתמש רק בכוסברה / או רק פטרוזיליה / או רק שמיר איך שאתם אוהבים.

באחש – מאכל בוכרי
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים