Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לקלוף 1 חציל ולחתוך לאצבעות עבות לזרות מלח ופלפל שחור 5 שיני שום כתוש וטרי ולהניח בצד ל10 דקות
לשבור 2 ביצים ולהקפיץ שכל החצילים יהיו מצופים בביצים
לצפות בפירורי לחם ולטגן
ניתן לשים בתנור על ניר אפיה ובהתזת שמן על 180נעלות עד להזהבת החצילים
ויגעתי עם מעט שמן
❤️❤️

מתכוןמתכון

אצבעות חציל_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1045 מתכונים