Share with:


בשרי

אופן הכנה

בשר מספר 5 או כל בשר שתבחרו להרתיח לסנן ולטגן.

לטגן
פרוסות בצל כ 3 בצלים
2 חצילים מטוגנים
2 עגבניות גדולות פרוסות

הרכבת המנה :
סיר רחב ושטוח (אני הכנתי 2 מנות לפי בקשה אישית ) רוצים סיר גדול ? תכפילו כמויות .
כף גדושה פפריקה מתוקה
כף רסק עגבניות
מעט שמן
לערבב ולהניח את הבצל , הבשר, חצילים ועגבניות ממש כשכבות .
להוסיף
כפית מלח
2 כפיות סוכר
חצי כוס מיץ לימון סחוט טרי
כוס מים
להניח על הגז לרתיחה להוריד לאש קטנה ולתת שעתיים שלוש בישול .

בשורות טובות אמן.

אינגריה … תבשיל עיראקי
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

736 מתכונים