Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
חבילה אטריות נודלס של 300 גרם
1 וחצי שמנת לבישול
1 כוס חד פעמי לשתייה קרה של חלב
50 גרם גבינה מגורדת לא משנה איזה
25 גרם גבינת פרמזן= 1/4 כוס
2 כפות אבקת פטריות
חצי כפית פלפל שחור גרוס
1 קופסת קטנה פטריות
3 כפות רוטב טריאקי

הכנה
מבשלים את האטריות שוטפים ומסננים.
מחזירים אותם לסיר ושופכים את השמנת לבישול גבינות ומערבבים .
בשלב זה מוסיפים את האבקת פטריות ופלפל שחור גרוס ומבשלים תוך כדי עירבוב כ 10 דקות .
שופכים לקערת את הפיטריות מוסיפים טריאקי מקפיצים אותם כמה דקות על מחבת.
שמים בצלחת קצת אטריות ומעל 2 כפות פטריות .

אטריות נודלס ברוטב שמנת מוגש עם פטריות מוקפצות ברוטב טריאקי_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

507 מתכונים