Share with:


פרווה

אופן הכנה

על כל 2 כוסות שקדים 1 כוס סוכר חצי כוס אגוזים מעט קליפת לימון כף קוניאק או מי ורדים חפיסה שוקולד מריר ו50 גרם שוקולד צימקאו ההכנה להרתיח מים לשים השקדים להרתחה 5 דקות לקלפן ליבשן טוב וליטחון עם קליפת לימון והסוכר לקצץ האגוזים לערבב יחד מי הורדים או הקוניאק ולהכין עיגולים קטנים כמו כדור פינג פונג להמיס השוקולד בבן מירי ולשים הכדורים אחד אחד ולשים על ניייר אפיה מעט משומן לקחת פונדט ולהעביר פסים לבנים ולהגשה ברגע שהכל מתייבש

אגוזים קצוצים ומרציפן
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים