פקעות קוקוס_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 6-7 כוסות קוקוס מעט צבע מאכל אדום 6 ביצים שלמות מוקצפות רבע כוס שמן כוס סוכר כף גלוקוזה שקית סוכר ווניל שקית אבקת אפיה להקציף את הביצים בשלמותם להוסיף את השמן והגלוקוזה להמשיך להקציף להוסיף את הקוקוס והווניל לערבל לעטוף לתת לזה לנוח בערך […]

עוגיות פיסטוק במילוי קצף ביצים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 לעוגיות 100 גר'מחמאה חצי כוס סוכר 2 ביצים 2 כוסות פיסטוק טחון כוס ועוד קצת קמח מעט וניל מעט תמצית פיסטוק ללוש הכל ביחד למסה מאוד רכה שניתנת לזילוף. לקצף: להקציף 4 חלבונים עם כוס סוכר קורט מלח כף מיץ לימון לקצף מאוד יציב. […]

מתכון כתוב +סרטון להכנת אזני המן חגיגיים_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 בצק פריך 200 גרם מחמאה 3/4 אבקת סוכר שקית אבקת אפיה גרידת לימון שלם גרידת תפוז שלם ביצה קורט מלח כוס מיץ תפוזים כולל האשכולות לא לוותר עליהם ווניל כ-4 כוסות קמח. לעבד את הבצק כמו בסרטון. לחלק את הבצק לטעמים לצבעים רצויים להוסיף […]

לחמניות / לחם המן לחם פורים (נגולה)_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 1 ק”ג קמח 50 גרם שמרים טריים (1 קובייה) או 2 כפות שמרים יבשים. חצי כוס סוכר חצי כפית מלח 4 ביצים לארג' חצי כוס שמן 2 כוסות מים חמים כוס שקד שלם מולבן כף זרעי אניס ביצים קשות כמספר הלחמניות או – 3 […]

מתכון כתוב +סרטון להכנת שבקייה_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 כוס מידה אוניברסלית 180cc כוס שמן כוס מים פושרים כפית מלח כף סוכר כף ערק או חומץ ביצה לארג' כפית קינמון ( לא חובה) שקית אבקת אפיה לערבב הכל ביחד להוסיף קמח לאט לאט כמה שניכנס בערך 4 כוסות. ללוש את הבצק כמה שיותר […]

עוגיות במילוי תמרים/לוקום טבולות בסירופ_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : בכוס ח"פ שקופה 150 גרם נטורינה רכה חצי כוס שמן חצי כוס מיץ תפוזים כפית שטוחה אבקת אפיה שקית סוכר וניל 3 כפות אבקת סוכר 4 כוסות קמח או לפי הצורך 2 כוסות קוקוס לציפוי אופן ההכנה: מכניסים לקערה את כל המצרכים ומוסיפים את הקמח בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד וחלק […]

טורטיות ממולאות בשר בציפוי שניצל_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים: ל – 6 טורטיות 700 גרם בשר טחון 2 בצלים קצוצים 1 קופסת פטריות חתוכות תבלינים :מלח .פלפל שחור גרוס.כורכום.פפריקה.צ'ילי מתוק.שום גבישי אופן ההכנה: מטגנים בצלים עד להזהבה מוסיפים פטריות ונותנים עוד צריבה קלה מוציאים את הבצל המטוגן והפטריות מהסיר טיגון לכלי אחר ושומרים בצד . שמים בשר טחון בסיר שטגנו בו את הבצל […]

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת נשיקוקוס 😊טעם של נשיקות וקוקוס_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים

כשמשתמשים בחלמונים נשארים החלבונים מכינים .. להקציף 6 חלבונים עם כוס וחצי סוכר , 2 סוכר וניל לקצף חזק ויציב , להוריד מהמיקסר ולהוסיף כוס אבקת סוכר 5 כוסות קוקוס . לערבב היטב ולהכניס לשקית זילוף לזלף על נייר אפיה ולקשט בסוכריות . 170 מעלות כ20 ד לציפוי בתחתית :100 גרם שוקולד מריר כפית שמן […]

תבשיל מוח בסיגנון מרוקאי_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

המנה שתשגע לכם את המוח מצרכים: 3 יחידות של מוח טלה נקי ומוכשר הפרוסים לחצי . 4 עגבניות מגורדות 1 פלפל חריף יבש חצוי לשנים. 8 שיני שום פרוסות 2 לימונים כבושים קצוצים חצי כוס כוסברה קצוצה. ( רק כוסברה ולא לוותר) כף של פפריקה מרוקאית. כפית כורכום מלח ופלפל לפי הטעם מעט קמח אופן […]

אומלט מרוקאי ! ( במרוקאית למגינה )_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 3 תפוחי אדמה רצוי אדומים. 6 ביצים. 1 גזר (אפשר גם בלי ) 1 פלפל חריף ירוק ( למי שרוצה חריף) רבע צרור פטרוזיליה. רבע צרור כוסברה. רק את העלים. ללא הגבעול. חצי כפית כורכום. רבע כפית פלפל לבן. חצי כפית מלח. חצי כפית אבקת מרק עוף. סחיטה מלימון חמוץ. 3/4 כוס חד […]

מוקפץ איטריות אורז וקוביות סלמון וירקות_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

בסיר מבשלים חצי שקית איטריות אורז רחבות עד מידת רכות שרוצים מסננים ודמים בצד במחבת עם כף שמן מטגנים קוביות סלמון מכל הצדדים ומוציאים לצלחת באותה מחבת מטגנים 1 בצל פרוס להזהבה מוסיפים רצועות מ1 פילפל אדום 1 גזר רצועות מערבבים כ4-5 דקות מוסיפים 2 כפות רוטב סויה 2 כפות צילי מתוק 2 כפות רוטב […]

יויו במילוי שקדים❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מידה בכוס חד פעמי חם מצרכים : 4 בצים L 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 2 שקיות אבקת אפיה 3 שקיות סוכר וניל קליפת תפוז מגוררת רבע כוס מיץ תפוזים אופן הכנת הכדורים : שמים בקערה את המצרכים ואת הקמח מוסיפים בהדרגה לפי הצורך .בערך 6 וחצי כוסות עד 7 בערך .הבצק צריך להיות […]

סושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

סושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן המצרכים לסושי לוטוס בזילוף שוקולד לבן ואגוזי פקאן: לבסיס לוטוס: 350 גרם עוגיות לוטוס מפוררות 5 כפות ממרח לוטוס מומס 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) לקרם וניל: 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) 2 כפות פודינג וניל לזילוף: שוקולד לבן מומס שברי אגוזי פקאן מסוכרים אופן ההכנה […]

מתכון כתוב + סרטון להכנת מפרום כרובית_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

מצרכים : 1 כרובית חתוכה לפרחים לתערובת הבשר : 500 גרם בשר טחון 1 ביצה 2 פרוסות לחם רטוב (לסחוט ולפורר) 1 בצל מגורד חצי כוס פטרוזיליה קצוצה תבלינים : מעט מלח ופלפל שחור חצי כפית בהרט רבע כפית כורכום רבע כפית פפריקה . מערבבים את כל מרכיבי המילוי לציפוי לפני הטיגון: 2 ביצים 2 […]

עוגת תפוחי עץ ושוקולד_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

תבנית 24 מצרכים : 3 תפוחי עץ כוס וחצי סוכר 2 כוסות קמח 5 ביצים מ"ס 3 ( M) שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל כפית קינמון גרדה מתפוז אחד חצי כוס מיץ תפוזים רבע כוס מים קורט מלח רבע כפית זנגביל טחון כוס שמן אופן ההכנה : 1. מפרידים את החלבונים לקערה מוסיפים קורט […]

עלי סיגר / בריק / "וורקה"_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

חברים קיבלתי את המתכון המנצח הזה מחברתי אורלי אלימלך אלקסלסי תודה לך מלכת העוגיות מצרכים למתכון: 300 גרם קמח חצי כפית שטוחה מלח כף חומץ כפית שמן כפית שטוחה קורנפלור 2/1 2 כוסות מים פושרים. אופן ההכנה: 1.לערבב את כל החומרים ולהוסיף מים בהדרגה תוך כדי בחישה במטרפה ידנית. 2.מומלץ לעבוד בידיים ללא מקסר ולעשות […]

צלי בקר עם ירקות שורש_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

מצרכים: נתח צלי כתף מס' 5 2 בצלים 2 גזרים חתוכים לעיגולים 3 גבעולי סלרי עם העלים 6 שיני שום שלמות שקית אבקת רוטב צלי 3 עלי דפנה גרגירי פלפל שחור שלמים מלח חצי כף פלפל שחור גרוס כף אבקת מרק עוף חצי כפית כורכום אופן ההכנה: 1. להרתיח את הבשר בשלמותו בסיר לחץ עם […]

עוגיות מקרוד_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

מתכון לאחת העוגיות האהובות ביותר. המתכון הוא מתכון למקרוד אלג'רי, את המקרוד עושים בתוניס, טריפולי, מרוקו ואלג'יר. אפשר גם לאפות בתנור ,לאפות בחום של 180 מעלות כ15-20 דקות. מצרכים: 1 קילו סולת 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה גרדת תפוז מתפוז אחד 1 כוס שמן 1 כוס סוכר 1.5 כוסות מים מעט קינמון מעט זנגוויל […]

טורטיה ממולאת בתנור_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 2 טורטיות 2 תפו"א שלוק במים 2 בצל לבן קצוץ ומטוגן 1 חבילת פטריות חתוכות ומטוגנות מעט פטרוזיליה מעט פלפל שחור גרוס מעט מלח מעט כמון 2 ביצים טריות לא מבושלות. אופן ההכנה? 1. את כל המצרכים חוץ מהביצים מערבבים יחד ויוצרים מעיין פירה . 2. במרכז הטורטיה מנחים את התערובת ויוצרים גומה, […]

במיה עם כדורי בשר_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  כמה שזה טעים וכמה בית יש באוכל הזה. מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס מצרכים לקציצות: חצי קילו בשר בקר טחון חופן פטרוזיליה קצוצה חופן וכוסברה קצוצה 1 בצל מגורד 1 תפוא קטן מגורד 4 כפות פירורי לחם מלח, פלפל שחור לפי הטעם כפית ראס אל חנות, כפית כמון, להכנת הקציצות: לערבב הכל […]

קציצות במטבוחה עם כרובית_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס מצרכים: כרובית אחת גדולה מצרכים לקציצות: 250 גר שוק הודו מפורק(הודו טחון) 250 גר בשר בקר טחון חופן פטרוליה וכוסברה קצוצים בצל מגורד 2 שיני שום כתושות 3 כפות פירורי לחם ביצה חצי כף מלח חצי כף פלפל שחור כף פפריקה מתוקה חצי כף כמון חצי כף ראס […]

עוגיות נענע_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

חצי צרור נענע. חצי כוס סוכר. ביצה. תמצית וניל. שקית סוכר וניל שקית אבקת אפיה 50 גרם חמאה רכה. 2 כוסות קמח או 3 -4 כוסות קמח שקדים. ההכנה: מרסקים בבלנדר את הנענע הסוכר והביצה יחד עד שנוצר נוזל. יוצקים םקערה מוסיפים שאר החומרים לשים לבצק אחיד וחלק. קורצים כדורים מניחים בתבנית מרופדת מועכים קלות […]

אוזני המן_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

  🤲 מצרכים : 200 גרם חמאה או נטורינה כוס ורבע סוכר כוס מיץ תפוזים טבעי כוס ורבע שמן 2 שקיקי אבקת אפיה 3 סוכר וניל קמח קילו או לפי הצורך למילוי : ממרח שוקולד ולהוסיף לממרח כ .. 3 עד 4 כפות בסקויטים טחונים אופן ההכנה.. ללוש את כל מצרכי הבצק ואת הקמח להוסיף […]

רולדת שקדים ופירות יער_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

(ניתן כל פרי שתרצו). 5 חלבונים כוס וחצי סוכר כוס אבקת שקדים או שקדים טחונים דק. 2 כפות קקאו 2 כפות קורנפלור. לציפוי הפנימי והחיצוני: קופסת גדולה של שמנת מתוקה. 5 כפות אינסטנט פודינג או אבקת סוכר. 2 כוסות פירות יער. שקדים מולבנים אבקת סוכר. להקציף במהריות גבוהה את החלבונים 2 דקות להוסיף סוכר ולהקציף […]

מאפה "לחם פיצה"_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים

קליל וטעים😋 נשאר לכם חלה,לחם טוסט🙃 ציאק צאק בצלחת. הוסיפו סלט קטן. טעים טעים😋 איך👇 גרדו עגבניות בשלות ועסיסיות. למרוח על כל פרוסה בנדיבות. טגנו פרוסות חציל, או בתנור מוברשות בשמן. לא חובה. הוסיפו זיתים חתוכים. מעל הניחו גבינה צהובה ,ומעל פרוסת עגבניה. תבלו והמליחו. לאפות בחום 180 מעלות עד להתרככות הגבינה.❤️

קובה סלק במילוי גבינה בולגרית על מצע יוגורט_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

תודו שאת זה עוד לא טעמתם (לשבועות) 3 כוסות סולת 2 כפות קמח. כף שמן מעט מלח כוס מים ללוש ולהשאיר לפחות חצי שעה לנוח. למילוי: קוביות גבינה בולגרית. לרוטב בצל חתוך גס 3 גבעולי סלרי חתוכים. 2 סלק חתוכים לקוביות מיץ מלימון אחד. כף סוכר כפית וחצי מלח כפית פפריקה 3-4 כוסות מים להגשה […]

קציצות דגים ברוטב חריף_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

חצי קילו דג נסיכת הנילוס ומרלוזה טחונים. צרור כוסברה קצוצה דק צרור שלם פטרוזיליה קצוצה. כמה עלי סלרי קצוצים דק. 2 שיני שום קצוצים. בצל מגורד. 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות. 2 ביצים תפוח אדמה אחד מבושל ומרוסק. כף פירורי לחם. כפית מלח כפית פלפל שחור כף פפריקה. רבע כפית כורכום. לערבב יחד את העיסה […]

עוגת גבינה פירורים בזילוף ריבת חלב_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים

המצרכים לעוגה בתבנית פאי 22 לבסיס: 3 כוסות קמח כוס ח"פ שקוף 3/4 כוס סוכר 1 ביצה 1 שקית אבקת אפיה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס שמן גרידת לימון אופציונלי אופן ההכנה : בקערה מכניסים את כל מרכיבי הבסיס ומערבבים היטב בעזרת מזלג עד לקבלת בצק פירורים לוקחים כוס אחת מפירורי הבצק ומפזרים בתבנית […]

מגולגלות מבצק פריך_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

מתכון מצויין שקיבלתי מחברתי היקרה נורית יונה ישר אלכם. מצרכים: קג קמח שתי שקיות סוכר וניל שקית אבקת אפייה כוס מיץ תפוזים סחוט טרי 2 חבילות נטורינה/ מחמאה גרידת תפוז/לימון. קורט מלח. מליות: ממרח תמרים ואגוזים/ ממרח קרם עוגיות/ לוקום/ריבה עם קוקוס/שוקולד אופן ההכנה: 1. במיקסר : להכניס את החומרים לפי הסדר וללוש במיקסר עד […]

ירקות כבושים_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

אפשר כל ירק שרוצים מצרכים: כרוב לבן כרובית לפת סלרי גזר שומר שום פלפל ירוק חריף פרוסות משלוש לימונים ללא הקליפה עכשיו שלב הנוזלים לצינצנת של 1 ליטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שליש חומץ שליש מיץ לימון שליש מים 1 כף מלח לכל ליטר נוזל אופן ההכנה: 1. לקלף את הירקות ולחתוך אותם לשטוף אותם היטב ולסנן 2. לקחת […]

תפוח עץ על מקל בציפוי קרמל אדום_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

חייב לנקות וליבש טוב טוב את התפוחים לפני כל התהליך. ילדי שנות ה – 70 ו 80 זכרים את הממתק הזה שכל כך אהבנו תרשמו לי כאן את זיכרון הילדות שלכם מהתפוח משתמשים רק בכף עץ!!! מצרכים: הכוס היא כוס חד פעמי קר. צבע מאכל בכל צבע שרוצים. 7 תפוחים מסוג גראנד סמית' 7 מקלות […]

בלינצ'ס טעים טעים ומתוק_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  מספיק ל – 11-14 בלינצ'סים לא משנים מתכון מנצח חומרים לבלילה: 300 מ"ל חלב ( או 150 מ"ל חלב ו 150 מ"ל רויון ) 150 גרם קמח רגיל 2 ביצים 30 גרם חמאה מומסת מעט מלח….אבל ממש מעט חומרים למלית: 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה רכה 5% 1 גביע (250 גרם) גבינת שמנת […]

בצק פילו ממולא תפוחים וגבינת מסקרפונה מתוק_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

בצק פילו ממולא תפוחים וגבינת מסקרפונה מתוק מי שרוצה פרווה יוותר על הגבינה מצרכים: 1 חבילת בצק פילו ( אני מעדיף פילאס) ,,,אפשר גם בצק פילו 4 תפוחים גרנד סמית 2 אגסים 100 גרם מסקרפונה 50 גרם אגוזים 50 גרם צימוקים חצי כוס סוכר חום כפית קינמון 1כף מיץ לימון 50 גרם חמאה / מחמאה […]

מתכון מרוקאי לריאות בקר וחומוס_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

וזה כל כך טעים היכן כל המרוקאים תספרו לי מה זה מעלה בכם. מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס מצרכים- 1. חבילה אחת של חומוס קפוא 2. חצי קילו ריאות בקר 3. צרור כוסברה 4. שמונה שיני שום קצוצות 5. כפית כמון 6. כף מרק עוף 7. שתי כפיות פפריקה מתוקה מהולה בחצי כוס […]

קאפקייקס_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  מצרכים: 3 כוסות קמח תופח 1 כוס סוכר לבן 1 כוס סוכר חום 2 כפות רום 1 כפית סודה לשתייה 1.1/4 כוס מים /חלב / מיץ תפוזים 1 כוס שמן 6 כפות שוקולית 5 ביצים הקרם לקישוט: מיכל שמנת 250 מ״ל ו 3 כפות גדושות אינסטנט וניל. כל הקישוטים זה עניין של ניסיון ותכניקה […]

עוגת טורט תותים מצויירת_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

4 ביצים כוס וחצי קמח שקית אפיה שקית סוכר וניל כפית תמצית וניל חצי כפית תמצית רום כוס סוכר כוס שמן(הכל כוס חד פעמי שתיה חמה) לקצפת : שמנת מתוקה 250 מ"ל. 4 כפות אינסטנט פודינג כף סוכר. תותים ושוקלד מומס להקציף ביצים(ללא הפרדה) עם הסוכר לקצף לבן ויציב. להנמיך את המיקסר למהירות נמוכה ולהוסיף […]

מקרוד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

קילו סולת כוס קמח כוס סוכר כוס שמן אבקת אפיה. 2 כפיות תמצית וניל. למילוי: 2 ממרח תמרים. כף קינמון אגוזים טחונים סירופ: 3 כוסות מים 2 כוסות סוכר חצי לימון במערבל ללוש את הבצק לתת לו לנוח חצי שעה. להכין את המלית לערבב את כל חומרי המלית להכין את הסירופ לבשל מים סוכר ולימון […]

פנקייק בניחוח סילאן_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים

כוס מידה אוניברסלית בקערה מערבבים 1 ביצה כף סוכר 2 יוגורט יופלה חצי כוס חלב כוס קמח 1 אפיה כף סילאן מניחים את הבלילה ל 5 דקות מנוחה משמנים מחבת ועם כף מדידה לוקחים מהבלילה ומוזגים למחבת מנערים קלות את המחבת כשיוצא בועות הופכים לצד שני לדקה ומוציאים לצלחת

עוגיות בולו_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

  טעם של עוד ועוד. 100 גר' חמאה. כוס סוכר 2 ביצים. תמצית וניל. סוכר וניל. אבקת אפיה. כוס שקדים טחונים. חצי כוס אגוזים טחונים. 2 כפות קוקוס חופן צימוקים. 4 כוסות קמח 3/4כוס שמן. חצי כוס לימון גרידת לימון(במקור זה תפוז אני החלפתי ללימון ואין טעים מזה) לקישוט שומשום ושקדים. ללוש את הבצק הוא […]

מגולגלות קינדר/בלונדי נימוחות🤩_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 300 גרם קמח 3 כפות סוכר חצי שקית אבקת אפייה 170 גרם חמאה קרה – חתוך לקוביות 2 חלמונים חצי כוס חלב *כל ממרח שבא לכם 😉 *אצבעות קינדר אופן הכנה – שמים בקערת מיקסר את כל היבשים + חמאה ולערבל בוו גיטרה למרקם […]

עוגיות סנדוויץ_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 בצק פריך שקדים 200 גרם חמאה או מחמאה מאוד רכה כוס אבקת סוכר – כוס שתיה חמה ח.פ שקית אבקת אפיה 2 חלמונים חצי כוס מיץ תפוזים כף גרידת תפוז 3 כפות שמן ווניל קורט מלח כוס שקד טחון מולבן חצי כוס קורנפלור כ- […]

ענן גבינה 🎂☁️🍰_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 גבינה לבנה 750 גר׳ 1 גביע שמנת בטעם טבעי – אני שמה של נפולאיון 5 ביצים XL מופרדות 4 כפות קורנפלור מלאות 2 סוכר וניל 1 כוס סוכר 3 כפות פודינג וניל מלאות יש להוציא את כל המצרכים שיהיו בטמפ' החדר במקביל למלא את […]

ג'אבן_מתכון של תכלת אזולאי ( המטבח של תכלת ) – מאסטר מתכונים

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487 3 חלבונים 4 כוסות סוכר כוס מים 2 גרגירי מסטיקה כתושים. לבשל את הסוכר המסטיקה והמים על אש נמוכה למשך 20-25 דק להקציף את הביצים ולהתחיל לזלף לתוך המיקסר את הסירופ החם. לתת למיקסר לעבוד במהירות גבוהה במשך 20-25 דקות. ולזלף על קערית

אוזני המן / מגולגלות קינמון_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים

מהבצק של אוזני ההמן הכנתי מגולגלות קינמון. לבצק 4 כוסות קמח. סוכר וניל 10 ג' שקית אבקת אפיה 2 חלמונים חצי כוס סוכר. 4 כפות שמן 200 גרם חמאה רכה. חצי כוס חלב. ללוש היטב לבצק חלק להכניס שעה למקרר. למילוי: כוס סוכר חום. קינמון 25 גרם חמאה מומסת. . לחלק את הבצק ל2 לרדד […]

סופריטו בשר ותפו"א_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

במקור התבשיל אמור להתבשל כשעתיים וחצי על הגז בבישול איטי ובלי כמעט נוזלים אבל אני קיצרתי תהליכים והרתחתי מראש את הבשר(נתח מס' 5) בסיר לחץ מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס מצרכים: 1 נתח צלי בשר מס' 5 שהורתח מראש בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי(לא חייב להשתמש בכל הכמות) 4 תפו"א בינוניים […]

עוף בשום לימון ודבש_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

מתכון לעוף בשום לימון ודבש: מצרכים ל-6 מנות: 6 כרעיים שלמים נקיים ושטופים לימון שלם פרוס לעיגולים ראש שום שלם חצוי לרוחבו 8 כפות דבש מלח פלפל שחור גרוס פלפל לימון-ניתן להשיג בכל חנות תבלינים למי שאין יכול לוותר ולשים רק פלפל גרוס כף תבלין טוסקנה חצי כף רוזמרין מיובש רבע כוס שמן זית אופן […]

קובה סלק_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים

  הקובה: מצרכים: 1 קילו סולת מעט פלפל שחר מעט מלח אופן הכנת הקובה: לשים את הסולת עם הפלפל והמלח ביחד עם מים עד לקבלת בצק רך וגמיש. המילוי לקובה: 1 קילו בשר בקר טחון 1 בצל גדול קצוץ רבע צרור כוסברה טריה קצוצה פחות מרבע פיטרוזיליה קצוצה פפריקה אבקת מרק עוף בהרט לקובה אופן […]