Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס מידה אוניברסלית
בקערה מערבבים
2 ביצים
2 כפות סוכר חום
חצי כוס שמן
3/4 כוס מים
5 כפות סירופ מייפל
2 כוסות קמח תופח
לערבב הכל לבלילה
מסדרים סלסלות נייר
בתבנית שקעים
בכף מידה שמים
בכל סלסלה מהבלילה
מפזרים אגוזים קצוצים
ומעל כפית סירופ מייפל
ושוב שמים מהלילה
בכל סלסלה
מנערים קלות
את התבנית
180 מעלות
30/35 דקות
כשמצטננות בוזקים
אבקת סוכר

מאפינס שכבות מייפל ואגוזים_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים