Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

כוס מדידה קרטון שתיה חמה הפשוטה
כוס קרונפלור
כוס קמח מצה
כפית אפיה
3 כפות גדושות קקאו
כוס סוכר/כוס ורבע
כפית תמצית וניל
100 גרם שוקולד מריר חתוך גס(חצי כוס שוקולד ציפס)
חופן אגוזי מלך קצוצים גס(לא חובה)
רבע כוס קוקוס
3 ביצים
3/4כוס שמן
כוס מים

מערבבים את כל היבשים והסוכר היטב…מוסיפים רטובים(ביצים שמן מים תמצית וניל)…מערבבים היטב לעיסה אחידה…ממלאים תבניות שקעים מרופדות בנייר.. חום תנור 180 עד שקיסם יוצא יבש במרכז..ניתן להגיש לצד כדור גלידת וניל…

מאפינס שוקולד פרווה כשר לפסח 5 דקות
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים