Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

חומרים:
ל-12 מאפינס

2 כוסות קמח רגיל
1 כוס סוכר
2 כפיות אבקת אפייה
2 ביצים
1/2 כוס שמן
קורט מלח
1 סוכר וניל
1 כוס רסק תפוחי עץ
2 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנטנות
1 כפית קינמון
1/2 כוס שברי אגוזי מלך או פקאן

.
אופן ההכנה:
.
לשמן תבנית שקעים למאפינס.
לערבב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה בקערה אחת.
בקערה שנייה לטרוף ביצים, להוסיף רסק תפוחי עץ, שמן, וניל ולערבב היטב.
לצקת את תערובת הביצים לתערובת הקמח ולערבב לעיסה אחידה. …
לצקת מהעיסה לתבנית שקעים עד 3/4 מגובה השקעים.
מעל כל מאפינס להוסיף קוביות תפוחי עץ עם שברי אגוזים (מלך או פקאן) קמצוץ גרגרי סוכר וקינמון…
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות או עד הזהבה ..

.
תהנו..

כל הזכויות שמורות C