Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס בראוניז
75גר שוקולד
40גר חמאה
50גר סוכר
קורט מלח
30גר מלח

גלידה פיסטוק
2חלבונים
קןרט מלח
40מייל מים
100 גר סוכר
160 גר שמנת מתוקה להקצפה
75 גר מחית פיסטוק

לשטרויזל פיסטוק.
50גר סוכר
50גר פיסטוק טחון
קורט מלח
50גר קמח
50גר חמאה

בסיס.
מחממים תנור ל170 מעלות משמנים תבנית
קוצצים שוקולד שמים בקערה מוסיפים חמאה וממסים במיקרוגל מוסיפים סוכר מלח מערבבים היטב עד אחידות מוסיפים ביצה וטורפים עד שהיא נטמעת בבלילה. מוסיפים קמח מערבבים עד אחדות יוצקים לתבנית מיישרים ואופים במשך 10-20דק עד היתיצבות . ומקררים קצת ולמקרר למשך שעה.

גלידה פיסטוק:
בקערת מיקסר שמים חלבונים ומלח
בסיר שמים מים סוכר מחממים לרתיחה מתחילים באיטיות של חלבןנים ממשכים לחממם סוכר מכבים מקררים קצת ומוסיפים בהדרגה לחלבונים ומוסיפים מהירות גבוהה ומקצפים 5-6דק עד שיוצא מרנג יציב.
בקערה אחרת מקצפים שמנת מתוקה ומחית פיסטוק לקצף יפה ומוסיפים בהדרגה לחלבונים.
מוצאים בסיס שופכים מעל קצפת ומכנסים למקפיא.
ל3-4שעות.

שטרויזל פיסטוק:
מחממים תנור ל180 מעלות.
במעבד מזון עם להב פלדה שמים סוכר פיסטוק טחון מלח קמח וחמאה מומסת קצת ומעבדים לתערובת פירןרית .
מעברים פירורים לתבנית ואופים במשך 10-15דק עד לזהבה .
מצננים . מפזרים שטרויזל על העוגת גלידה ומקפיאים בחזרה

בתאבון

עוגת גלידת פיסטוק ושוקולד
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

92 מתכונים