Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
3 כוסות קמח
1 וחצי כוסות מים (לשים כוס ואם צריך להוסיף)
1/4 כוס שמן זית
1/4 כפית מלח
1 כפית מחוקה של שמרים
נוטלה/ריבה למילוי
אבקת סוכר לפזר מעל

אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
מערבבים ולשים את כל החומרים (בלי המלח) אחרי לישה מוסיפים את המלח ולשים פעם נוספת.
מכסים עד להתפחה, לשים שוב ומחלקים את הבצק ל-4 כדורים ושוב מכסים למנוחה של חצי שעה.
מרדדים לעיגול דק כל כדור ומורחים מהמילוי שרוצים ואוהבים מגלגלים לרולדה וחותכים לחתיכות
בעובי של 2 ס"מ.
אופים כ-10 דקות על חום של 220 מעלות.
מפזרים אבקת סוכר מעל אחרי שמתקרר.

מתכוןמתכון

רוזלך טעימים_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים