Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבלילה
3 ביצים
4 כוסות חלב
3 כוסות קמח

למילוי
1 בצל קצוץ
1 גמבה קצוצה
1 חבילת ערמונים קצוצים
1 קופסת פטריות קצוצות
1 כף דבש
1 כף פטרוזיליה יבשה
1/2 כף פלפל שחור גרוס
2 כפות אבקת פטריות
1/2 כפית אגוז מוסקט

לטיגון: קמח, ביצה , פירורי לחם מוזהבים מעורב עם שומשום ואפשר בלי

אופן ההכנת הבלילה הקרפים
1)מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת בלילה לא דלילה ולא סמיכה

2) שופכים קצת בלילה למחבת טפלון משומנת ואך ורק סיר טפלון לא אחרת להצלחה
ומטגנים מצד לצד דקה עד 2 דקות כל צד עד להזהבה

אופן ההכנה למילוי
1) מטגנים את הבצל , פטריות , ערמונים וגמבה כ 5 דקות

2 ) מוסיפים את כל השאר ומבשלים תוך כדי ערבוב לעוד 5 דקות ומקררים?

2)פורסים קרפ על משטח עבודה כמו בתמונה, שמים במרכז 2 כפות של מילוי , מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים,מדביקים את הקצה עם קמח ומים

3)מגלגלים אותם בקמח
טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם, מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה , זה אומר לא שמן עמוק

בהצלחה לכולם

Jacqueline fadelone

קרפ צרפתי במילוי פטריות וערמונים מטוגן בפירורי לחם מוזהבים_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים