Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבצק

2 ביצים

90 גרם סוכר

כף שמרים

1 שמנת חמוצה

500 גרם קמח

100 חמאה רכה

מצרכים למילוי

1 כף קינמון

6 כפות סוכר חום כהה

אופן ההכנה

ללוש את כל המצרכים ביחד במהירות נמוכה מלבד החמאה, את החמאה להוסיף לאחר כמה דקות של לישה לעלות מהירות ולהמשיך ללוש ולהכניס ללילה למקרר

לרדד על משטח מעט מקומחלצורת מלבן למרוח מהמילוי ולחתוך למשולשים ולגלגל לצורת קרואסון למרוח בביצה ולפזר מעל אבקת סוכר

לתנור 170 מעלות 20 דקות לערך

בסיום האפייה למרוח במי סוכר בהצלחה

קרואסון קינמון שווה כל ביס😋_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים