מצרכים לבצק
2 ביצים
90 גרם סוכר
כף שמרים
1 שמנת חמוצה
500 גרם קמח
100 חמאה רכה
מצרכים למילוי
1 כף קינמון
6 כפות סוכר חום כהה
אופן ההכנה
ללוש את כל המצרכים ביחד במהירות נמוכה מלבד החמאה, את החמאה להוסיף לאחר כמה דקות של לישה לעלות מהירות ולהמשיך ללוש ולהכניס ללילה למקרר
לרדד על משטח מעט מקומחלצורת מלבן למרוח מהמילוי ולחתוך למשולשים ולגלגל לצורת קרואסון למרוח בביצה ולפזר מעל אבקת סוכר
לתנור 170 מעלות 20 דקות לערך
בסיום האפייה למרוח במי סוכר בהצלחה