Share with:


חלבי

אופן הכנה

1/2 קילו קמח מנופה
200 גרם חמאה מומסת מעט במיקרו
2 ביצים בטמפ’ החדר
1/2 כוס סוכר חום כהה(90 גרם)
1/2 כוס סוכר לבן(100 גרם)
שקית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
1/4 כפית מלח
כפית חומץ
כוס שוקולד ציפס(200 גרם)

ההכנה:
בקערה שמים:
חמאה מעט מומסת
סוכר חום
סוכר לבן
טורפים עם מטרפה ידנית עד קבלת קרם חלק.
מוסיפים ביצה אחר ביצה וטורפים.
מוסיפים א.אפיה
חומץ
מלח
וטורפים.
מוסיפים קמח בהדרגה ולשים לבצק נעים.
מוסיפים שוקולד צ’יפס ולשים עד הטמעה.
פורסים נייר אפייה על תבניות התנור
בעזרת כפית קטנה יוצרים כדורים קטנים עגולים.
מניחים אותם במירווחים בתבנית.
אופים בתנור חם ב-170 מעלות לאפיה של 10 דקות.
מוציאים ומועכים את העוגיות בעדינות מעל עם לקקן (כך הם נהיות שטוחות ושבורות)
מכניסים להשלמת אפיה עוד 5 דקות, סך הכל 15 דקות אפיה.
מצננים ונהנים👌👌👌 תודה ישראלה אהובה..

עוגיות קוקיס פריכות עם נטיפי שוקולד של ישראלה אזולאי_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים