Share with:


פרווה בשרי

אופן הכנה

לקוסקוס :

לשים בקערה
חצי קילו קמח תירס
חצי כפית מלח
מעט מים
לערבב במהירות בעזרת האצבעות ולהכניס לסיר
כך את החצי השני

לכסות במגבת ולתת בישול של חצי שעה
להוריד את הקוסקוס לקערה גדולה ולשפוך 2 כוסות מים ומעט שמן

בעזרת 2 כפות ידיים לפתוח את הגושים (סביר להניח שלא יהיו) ולהחזיר לסיר לעוד חצי שעה של בישול מכוסה במגבת

לאחר חצי שעה להוריד ולשפוך עוד 2 כוסות מים ולהשאיר בצד לצינון

לרוטב
ירקות או דגים

בתאבון ירדי

קוסקוס כשר לפסח בסיר אידוי
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1168 מתכונים