6 שוקיים עוף (אפשר גם ירכיים)
4 תפוחי אדמה גדולים פרוסים לריבועים (יש לטגן קודם)
1 בצל קצוץ גס
כף אבקת מרק עוף
כפית פלפל שחור
כף כורכום
אופן ההכנה:
בסיר רחב, מטגנים את הבצל עד לשקיפות מוסיפים את חלקי העוף כשהעור מופנה כלפי תחתית הסיר ומטגנים 5 דקות. הופכים את חלקי העוף ומטגנים 5 דקות נוספות.
מוסיפים כף אבקת מרק עוף, כפית פלפל שחור, כף כורכום
מוסיפים מים רותחים, עד מעל העוף
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית
(טועמים ומשפרים טעמים)
לאחר מכן מוסיפים את התפוחי האדמה המטוגנים
וממשיכים לבשל על להבה נמוכה