Share with:


חלבי

אופן הכנה

מטורףףףףףף 🔥🔥🔥❤️❤️❤️

תבנית פאי 24
4 תפוחי עץ גרנד סמיט

לבצק:
150 גרם קמח
100 גרם חמאה קרה
3 כפות סוכר
כמית מחית וניל
כף מים
1 ביצה
למילת:
100 גרם שקדים טחונים מולבנים.
100 גרם סוכר
1ביצה
כף קמח
חצי כפית קינמון

אופן הכנה לבצק:
במעבד מזון שמים חמאה קמח סוכר ווניל. מעבדים לפירורים.
מוסיפים ביצה וכף מים עד גיבוש הבצק עוטפים בניילון לשעה במקרר.
מקלפים וחותכים את התפוחים לחציים ומוציאים את הליבה משרים במים ולימון.

אופן הכנה למלית:
במעבד מזון שמים את חומרי המלית מעבדים עד משחה חלקה.
פותחים את הבצק מרםדים את התבנית עם הבצק. מכניסים למקפיא לרבע שעה.
מורחים את המלית.
חותכים את התפוחים מסדרים על המלית מפזרים סוכר עם קינמון מעל. מכניסים לתנור. 180 מעלות 30 דקות עד הזהבה.
מורחים מעט חמאה מומסת מקררים מעט ומגישים עם אבקת סוכר. בהצלחה 🌹🌹🌹

מתכוןמתכון

פאי תפוחים עם קרם שקדים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים