Share with:


פרווה

אופן הכנה

4 ביצים

2 כוסות קמח

רבע כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

כוס שוקולית

1 אבקת אפיה

מפרידים ביצים

לקערת  החלמונים מוסיפים אבקת אפיה ומניחים בצד

את החלבונים מקציפים עם הסוכר

לקצף אווירי ומוסיפים לקערת החלמונים ומוסיפים בהדרגה את שאר המיצרכים

חוץ מהשוקולית

חצי מהבלילה שופכים לתבנית משומנת

לחצי השני מוסיפים את השוקולית מערבבים טוב שלא יהיו גושים

ושופכים לתבנית

עם קיסם מערבבים קלות

180 מעלות

כחצי שעה

כשמתקרר בוזקים אבקת סוכר

 

עוגת  תפוז שיש
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

741 מתכונים