Share with:


בשרי

אופן הכנה

כהים שיוצא ממש כמו ריבה..ללקק את האצבעות

לטגן 4 בצלים חתוכים לפרוסות
להוסיף כרעיים ..
כשמשחים להוסיף
חצי כפית כורכום
חצי כפית קינמון
רבע כפית בהרט
מלח
פלפל שחור
כף דבש

לערבב עוד דקה ולהוסיף חצי כוס או כוס..מה שאתם אוהבים צימוקים

(כשמתחילים לטגן את הבצל להשרות את הצימוקים במים רותחים)

להוסיף כוס מים ולבשל על אש קטנה שעה..

יאמי

עוף עם צימוקים
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים