Share with:


בשרי

אופן הכנה

300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
1 בצל גדול
1/2 גמבה חתוך לרצועות
1חבילת ערמונים
2 כפות אבקת פטריות
2 כפות טריאקי
2 כפות דבש
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

ההכנה
מטגנים את הבצל עד להזבה
הגמבה גם נכנס פנימה
מכניסים את הרצועות עוף וממשיכים לטגן עוד 5 דק🕐
הערמונים מצטרפים גם לעוד כמה דק
ומוסיפים את שאר החומרים ולעוד כמה דק
ומגישים.

הפירה
3 תפוחי אדמה
1 בטטה
1 כף שמן
מלח ופלפל

חזה עוף עם ערמונים מוקפץ בדבש ורוטב טריאקי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים