Share with:


בשרי

אופן הכנה

כוס חומוס
1 בצל
10 חלקי עוף
8 גבעולי סלרי
עלי סלרי

את החומוס שוטפים
משרים עם מים חמים כשעה ומסננים
את הסלרי מנקים שוטפים וחותכים לרצועות עבות
את הבצל חותכים
לחצאי פרוסות

בסיר מטגנים את הבצל
מוסיפים את העוף ומטגנים אותו משני הצדדים כדי לסגור אותו
מוציאים לצלחת
מוסיפים לסיר את החומוס
ואת הסלרי ומאדים אותם
במשך 5 דקות

מתבלים
כף כורכום
חצי מפית מלח
חצי כפית פילפל לבן
מערבבים הכל יחד

מוסיפים מים בגובה הירקות
מבשלים כ20 דקות
מסדרים את חלקי העוף
מעל ואת העלים
מנמיכים את האש
ומבשלים כחצי שעה נוספת
בתאבון

עוף עם חומוס וסלרי
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

741 מתכונים