Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים:
8 שוקי עוף
2 בצלים גדולים ??פרוסים לרצועות
3 שיני שום קטוש
400 ג"ר ערמונים מקולפים
3 כפות שמן
1/2 כפית כורכום
1 כפית פלפל מקלף(או פלפל שחור גרוס)
1 כפית פלפל צ'ילי גרוס
מעט מלח
3 כפות סילאן
1/4 כף מרק עוף

אופן ההכנה
1 לטגן את הבצל עד שקיפות להוסיף את השום לטגן עוד כדקה להוסיף את העוף הערמונים והטבלינים (למעט מרק עוף)
2 להוסיף מים רוטחים עד גובה העוף להביא לרטיחה להנמיך את האש ולבשל שעה ללא מיכסה ולקראת הסוף להוסיף מרק עוף

תבשיל עוף ערמונים וסילאן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים