Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק פריך :
קמח – כמה שנכנס (עד לקבלת בצק רך וגמיש)
4 חלמונים
1 כוס סוכר
קליפה מגוררת מ 1/4 לימון
1 מרגרינה
1 וחצי אבקת אפיה

***לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק רך וגמיש
לעטוף בניילון נצמד ולשלוח למקרר ל 3/4 שעה

***להשאיר בצד שליש מהבצק להמשך

למילוי:
6 תפוחים גדולים
1/2 כוס סוכר
גרידה מ 1 מלימון
1 כפית מיץ לימון
1/3 כפית קינמון
אגוזים קצוצים גס-כל אחד לפי הטעם
צימוקים – כל אחד לפי הטעם
אבקת סוכר

***לערבב הכל יחד עד לאחידות

הכנה:
לחמם תנור ל 180 מעלות
* לשטוח 2/3 מהבצק המוכן על התבנית ולחורר בעזרת מזלג

* לשים את המילוי על הבצק שבתבנית בשכבה אחידה

* מיתרת הבצק יוצרים גלילים דקים וארוכים ומניחים בצורת רשת (ראה תמונה)

* מעל לפזר עוד מעט קינמון
* לאפות בין 30-35 דקות או עד להזהבה קלה

להוציא ולפזר אבקת סוכר

עוגת תפוחים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים