Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים:
3 ביצים XL
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1 כוס מים/מיץ/תפוזים/תפוחים
1 וניל
2.5 כוסות קמח תופח (אורגיל +א.אפיה)
גרידת לימון

2 כוסות קוביות תפוח עץ גרנד (רצוי מקולף)
1 כף קינמון
1 כף מיץ לימון
1 כף סוכר

אופן ההכנה:
ראשית לקלוף את תפוחי העץ, לחתוך קוביות בגודל 2 סמ', להוסיף את הקינמון ,סוכר, ומיץ הלימון…ולהניח בצד.

הכנת העוגה:
לתוך קערת המיקסר לשים 3 ביצים ולהתחיל להקציף במהירות גבוהה…לאחר 2 דקות להתחיל להוסיף את הסוכר בהדרגה ולהמשיך להקציץ כ- 5 דקות עד לקבלת קצף תפוח וחלק….להוסיף את שאר החומרים לפי הסדר הרשום…עם הוספת הקמח יש להאט את מהירות המיקסר ,עם הבלעת הקמח יש להפסיק להקציף ולהמשיך ולאחד את העיסה ידנית בעזרת כף….. להוסיף את התפוחים לערבב מעט ולצקת את הבלילה לתבנית משומנת 26 רצוי מאוד עם מרגרינה….
****אפשר לאפות בתבנית כמו בתמונה.
***** מדוד בכוסות מדידה.

לאפות בחום 170 כ- 45 דקות

עוגת תפוחים ללא הפרדת ביצים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

219 מתכונים