Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
2 שרוולי פתי בר(שוקו או וניל)
2שמנת מתוקה
2 אינסטינג פודינג וניל
1 וחצי כוס חלב
כוס חלב(לתבילת הבסקווטים)
50 ג' חמאה

ההכנה
במיקסר מקציפים את השמנת האינסטיג והחלב עד לקבלת קצפת יציבה.
בצלחת שמים כוס חלב ומתחילים לתבול את הבסקווטים ולסדר בתוך תבנית אפיה מרובעת בינונית

עושים שני שכבות של בסקווטים, ומעל שמים חצי מהקצפת.
את יתרת הבסקווטים מועכים בעזרת כוס או טוחנים לא אבקה ומערבבים עם החמאה , חצי מהם שמים על הקצפת , מעל שמים את הקצפת שנותרה.
ומעל את יתרת הבסקווטים מסדרים ומכניסים למקפיא ל4 שעות .
מוצאים חותכים חתיכה נכבדה זולפים סירופ שוקולד חם(זה שמוכרים מחמים 10 שניות…

עוגת בסקווטים קלאסית
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים